HOMESHOPPING. Ik geef toe, niet het eerste wat in me opkomt als ik denk aan shoppen. Maar laten we eerlijk zijn: de laatste keer dat ik uitgebreid de tijd nam om de stad in te gaan – winkel in, winkel uit – lijkt alweer een eeuwigheid geleden. Terwijl ik dat ‘vroeger’ toch zo graag deed. Iets met momlife ;-)… Dus shoppen, zowel voor mezelf als voor de kinderen, vindt tegenwoordig voornamelijk online plaats.

En toen ontdekte ik Milk Copenhagen. Een merk dat sinds 20 augustus jl. in Nederland wordt verkocht en mijn kinderen op het lijf geschreven is. De kleding is stoer, ‘anders dan anders’, met urban invloeden en de hele collectie is te mixen en matchen. Ennnn: er is naast de jongens- en meisjeslijn (maat 98-164) ook een collectie voor de mama’s (maat S-XL) die nauw aansluit op de kindercollectie. Waardoor je heerlijk kunt twinnen met je kinderen, iets wat ik helemaal geweldig vind. Dààr wilde ik wel voor naar een homeshoppingevent.

En dat is overduidelijk gelukt. Zoals je ziet ben ik echt los gegaan voor de meiden en mezelf. We dragen hier de afgelopen lente-/zomercollectie en ik was – en ben – weg van de leopard- en flowerprint. Voordeel van deze printjes en deze items is bovendien dat ze eigenlijk het hele jaar door gedragen kunnen worden. Helemaal met de heerlijke vesten die ik erbij vond voor Floortje en Willemijn. En: Milk Copenhagen is niet duur, dat is toch ook wel leuk meegenomen. De herfst-/wintercollectie is ook geweldig. Daarin weer gave breisels (het lange vest ‘Carla’ is GE-WEL-DIG) en ook een leopardprint, maar de toppers vind ik toch wel de tijgerbombers: zowel de jongens- als de meisjesvariant. Deze staan hoog op m’n wishlist en ik heb dan ook het vermoeden dat ze hier nog wel gaan komen ;-).

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsgierig geworden? Ga naar www.milkcopenhagen.com/Page/findforhandler_NL/ voor de dichtstbijzijnde shopping advisor. En koop jij toch liever gewoon online, dan kan dat natuurlijk ook via www.milkcopenhagen.com.

 

*Schoenen Adidas en Dr. Martens. Outfit Otis: longsleeve Tinycottons, legging Mini Rodini.