Een schoenentic heb ik nooit gehad. Althans, niet als het gaat om schoenen voor mezelf. Maar toen kwamen de kinderen… Eigenlijk hoef ik niet veel meer te zeggen, want jullie mede-mama’s weten als geen ander hoe verslavend kinderkleding is. En daar horen natuurlijk ook schoenen bij.

Momenteel zijn sneakers hier favoriet. Ze staan leuk onder vrijwel alles, zitten lekker en zijn vaak gemakkelijk aan te trekken (voor twee schoolgaande dames die ook gymmen en zo HEUL belangrijk). Maar met name Willemijn wil ook wel eens iets anders. Als ik haar zo halverwege het jaar de najaarscollecties laat zien, wijst ze steevast een paar stoere boots aan. Die vindt ze ‘cool’. Het liefst wel met glitters of een leuk kleurtje, want ja ze blijft natuurlijk wel een meisje (…). En mama denkt praktisch: laarsjes zijn handig, want iets robuuster en minder risico op natte voeten in de winter.

Maar tot mijn verrassing was het deze keer ook de voorjaarscollectie waarbij mevrouw haar oog liet vallen op een paar coole veterboots. En wat een beauty’s heeft ze gekozen!

De leren veterboots zijn van Red-Rag boys & girls, een stoer en prikkelend kwaliteitsmerk van Nederlandse bodem. Ze zijn zilverkleurig met een oudroze gloed en hebben een oudroze/gouden afwerking. Dikke witte zolen, satijnen veters en gouden details maken de boots helemaal af. Wat een leukerds!!

Willemijn is in de zevende hemel. Omdat het laarsjes zijn, kan ze ze meteen aan. En ze hebben een lekker voorjaarskleurtje, dus kan ze ze ook lang door dragen. Zeker het hele voorjaar en gelet op de Nederlandse zomers nog lang daarna zelfs ;-). Daar gaan we veel plezier van hebben!

Ook deze toffe schoenen of één van de vele andere modellen van Red-Rag boys & girls shoppen? Dit merk is te koop bij een groot aantal winkels. Kijk voor meer info op (de storefinder op) http://www.redrag.nl