… go way back! Ik weet nog dat ik het merk voor het eerst tegen kwam in een winkel in Zwolle, al weer 8 jaar geleden. Floortje was een baby en ik wist nog niets van kinderkleding. Ik kleedde haar in de zoete babykleertjes die toen de ‘norm’ waren en was niet minder dan in shock toen ik een Molo jurkje zag. Ik weet ook nog precies welk printje het was: de hertjes… Ik heb het meteen gekocht en was sindsdien vaste klant. Toen Willemijn twee jaar later geboren werd, was het dan ook een Molo pakje dat ze droeg meteen na de geboorte (let niet op de fotokwaliteit, fotograferen moet je leren ;-)):

Eerlijk is eerlijk: de liefde is een tijdje bekoeld. Monochrome kinderkleding was hier een paar jaar lang favoriet en ik vond de printjes van Molo op een gegeven moment allemaal op elkaar lijken. Maar sinds de voorjaarscollectie van 2017 zijn we weer helemaal terug bij ‘ons’ Molo, duidelijk te zien aan deze foto’s uit de voorjaarscollectie van vorig jaar:

Tot zover het ‘oude nieuws’. De voorjaarscollectie van 2018 is namelijk ook weer om je vingers bij af te likken. Ik vind met name de regenboogitems geweldig. En de sporty trend die nu zo hip is, is ook Molo niet ontgaan. Voor de meiden heb ik een paar gave items in deze stijl uitgezocht. Maar ook de ‘echte’ Molo printjes zijn weer helemaal top. Daarover meer in een latere blog ;-).

Fijn aan Molo vind ik – naast de fantastische prints – de kwaliteit en de pasvorm. Hoe vaak ik Molo ook was, de kleding blijft als nieuw. De shirtjes en jurkjes kunnen door het model en de pasvorm bovendien lang door gedragen worden. Molo valt ruim (denk aan de grootste maat bij de combinatiematen, vaak zelfs nog iets ruimer) en de collectie omvat alle mogelijke kindermaten (50/56 t/m maat 176). Als moeder van grote kinderen vind ik dit absoluut een pluspunt. Floortje draagt al maat 152/158 en dat betekent dat ze niet meer past in veel kinderkledingmerken die wij leuk vinden. Van Molo draagt ze 146/152 en dus kan ze nog heel wat jaartjes van dit merk genieten.

Ook Molo shoppen? Molo is te koop bij veel (web)shops en natuurlijk ook op https://www.molo-kids.nl