Deze week heb ik hier een kleine happy dance gedaan. Al sinds de lancering van de voorjaarscollectie van Tinycottons heb ik mijn oog laten vallen op een übercute rood gestreept broekje met wijde pijpen in een cropped model. Ik zag Willemijn er al in lopen, zo schattig. Maar omdat mijn meiden nog niet dood in een broek gevonden willen worden (“broeken zijn voor jongens, duh!”) had ik mijn zinnen gezet op Otis in dat broekje. Maar toen ik het ontving, zag ik meteen dat de maat die Otis draagt (4y) veel te groot was. Dus omruilen maar voor maat 2y. Maar helaas pindakaas, ook deze was nog te lang. Wat kan ik zeggen, meneertje heeft korte beentjes, net als zijn mama ;-). De taille was wel goed dus een maatje kleiner was geen optie. Wat jammer…

Tot Willemijn vorige week ineens een plaatje aanwees van een setje dat ze leuk vond. Ze had erover nagedacht en wilde toch graag een broek (ze had bij gym staan klungelen met een maillot; ja dan mag een broek ineens wel). En je raadt het al: het ging om dit broekje, met de roze trui uit de Tinycottons campagne. Ik liet het me geen twee keer zeggen en speurde het internet af naar de broek en trui in de juiste maat. Ik vond ze bij het Duitse Littlemisstiny. Snel besteld en ontvangen en kijk m’n meisje nou eens shinen in haar mooie pakkie:

Het was niet de eerste keer dat ik slaagde bij Littlemisstiny. En omdat deze shop gratis verzendt vanaf 60 euro, is een levering vanuit het buitenland geen enkel probleem. Bovendien heb ik de bestelling altijd binnen 3 werkdagen binnen, ondanks de afstand.

Maar wat Littlemisstiny echt aantrekkelijk maakt voor mij, is dat ze precies de merken en de stukken uit de collecties in huis heeft die ik leuk vind. Zo verkoopt deze shop naast Tinycottons nog 19 andere merken, waaronder het Nederlandse Mingo en Repose AMS, maar ook bijvoorbeeld de gelegenheidsartikelen van Gosoaky en Salt-Water Sandals. En nee, niet alleen voor little misses ;-). Ook voor jongens hebben ze de leukste dingen. Bovendien kun je voor toffe interieuraccessoires van onder andere Ooh Noo, Buddy and Bear en Mr. Maria ook bij Littlemisstiny terecht. Een compleet pakket dus!

Stephanie en Kristina, de twee mama’s achter deze shop, houden van mooie minimalistische en toch bijzondere kinderkleding, duurzaam en fair geproduceerd door jonge onafhankelijke merken. Precies wat ik leuk vind! Ze zijn heel actief op Instagram en de overige sociale media, dus zeker een aanrader om ze te volgen! En eens een kijkje te nemen in de shop via http://www.littlemisstiny.com