Ohhh wat hebben we hier met z’n allen naar uitgezien: de lente is eindelijk gearriveerd in Nederland! Ik was echt klaar met die kou en regen – en als ik de social media en de klagende moeders op het schoolplein mag geloven (kinderen voor de derde keer ziek in een paar weken tijd, dat idee) was ik niet de enige. Nu kan bovendien eindelijk die leuke voorjaarskleding uit de kast! En Nederland zou Nederland niet zijn, als het dan niet ook meteen goed raak zou zijn. Van een schamele 12 graden op vrijdag naar 22 graden op zondag. Feest!

Mijn kinderen slaan dan ook meteen door, en willen dat er een badje wordt opgezet in de tuin. En hun zwemkleding aan. We hebben het gehouden op de tuinsproeier, maar wat hadden ze een lol! En wat waren ze mooi in hun nieuwe zwemkleding.

Ik heb deze keer de nieuwe swimwear van Claesen’s gekozen. Waar ik de afgelopen jaren nog hoofdzakelijk monochrome zwemkleding koos, had ik nu zin in een flinke portie kleur! Dat was niet tegen dovemansoren gezegd, de meiden wisten meteen wat ze hebben wilden. Willemijn ging voor een paardenbadpak, Floortje voor een knaloranje reversible (!) bikini met zebraprint. Zo leuk!

En Otis heeft nog niets te kiezen (…) dus mama ging los. Voor hem heb ik een superstoer setje gekozen van een shirtje met korte mouw en een strakke zwemshort in een tropische print. De oranje constrastkleur maakt het setje helemaal af. Het broekje heeft een aanrijgkoordje, wat ik fijn vind, mede gelet op onze plannen om Otis zindelijk te maken deze zomer. Zul je anders net zien dat het broekje dat nu – met luier – als gegoten zit, straks zonder luier afzakt. Maar dat gaat met dit koordje niet gebeuren ;-). En het fijnste vind ik nog wel dat Claesen’s swimwear voorzien is van een UV-factor (SPF 50). Met name Otis’ huid is nogal gevoelig en insmeren van de oksels en bovenarmen leidt bij hem vaak tot vuurrode jeukende plekken. Met zijn UV-shirtje is smeren eronder niet nodig; perfect!

 


Meer zien? Het aanbod van Claesen’s swimwear is te vinden op http://www.claesens.com En met code OTISOH krijg je tot en met zondag 10% korting op alle zwemkleding (junior & baby)!