Toen mijn meiden klein waren (ze zijn nu 6 en 8 dus niet bepaald ‘groot’, maar je begrijpt wat ik bedoel, slik…) was Noppies één van de merken die veel in de kast lagen. Met name voor basics en denim shopte ik graag Noppies. De lieve pastelletjes in combinatie met contrasterende donkere kleuren, de mooie details en de zachtheid van de kleding, deden me keer op keer weer vallen voor dit merk. Zelf had ik ook Noppies gedragen tijdens de zwangerschap en bijna als vanzelfsprekend bleef ik het kopen toen de baby’s eenmaal geboren waren. Ik combineerde de kleding ook met meer urban merken als Molo en Mini Rodini.

Maar toen de meiden een jaar of vier waren, ben ik het merk uit het oog verloren. Simpelweg omdat mijn meiden groot zijn voor hun leeftijd en toen niet meer pasten in maat 116, de grootste maat van de Noppies basis- en denimcollectie. Bovendien kreeg mijn liefde voor urban kinderkleding de overhand en was er op een gegeven moment geen pastelletje in de kasten meer te vinden.

Toch heb ik Noppies onlangs herontdekt. Of beter gezegd: NOP Kidswear, de grote zus (of broer?) van Noppies. Geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd, vanaf maat 104 tot en met maat 152. En: met een perfecte mix van de welbekende pastelletjes en urban invloeden. Mijn meiden waren meteen enthousiast toen ik het liet zien – met name Floortje van 8 stond te springen en was bijvoorbeeld meteen verliefd op de oudroze hoodie met vlindermouwen: sunday funday.

Maar ook voor Otis zag ik meteen veel leuks. Dus toen we werden uitgenodigd voor het NOP celebrate summer drinks event, waren wij van de partij! We hebben voor de zomer flink ingeslagen voor alle drie de kids en de kleding van NOP staat hoog op ons wensenlijstje voor het najaar. De fun, verrassing en uitgesprokenheid van de kleding past helemaal in ons straatje. En net als bij Noppies is de kleding weer opvallend zacht. Of zoals de meiden het zeggen: het staat zo cool en zit zo lekker… Daar heb ik eigenlijk niets meer aan toe te voegen ;-).

NOP Kidswear is onder andere te koop via https://www.noppies.com/nl-nl/kinderkleding/nop/