Ondergoed kopen heb ik nooit leuk gevonden. Ik geef eerlijk toe dat ik meestal shop bij de goedkope ketens. Waar ik doorgaans heel goed weet dat goedkoop duurkoop is – en dat je dus beter iets meer geld kunt uitgeven voor een kledingstuk, omdat het dan echt langer mee gaat – vind ik dat op de een of ander manier zonde als het gaat om ondergoed. Ondergoed zie je immers niet; dus dan geef ik het geld liever uit aan een kledingstuk dat wel zichtbaar is ;-).
Maar de laatste maanden ben ik toch van mening veranderd. Met name omdat ik gek werd van het gefrunnik van Willemijn. In tegenstelling tot Floortje, die ik qua ondergoed alles kon aantrekken en die alles prima vond, vind Willemijn niet alles lekker zitten. Ze heeft een andere bouw dan Floortje en ondergoed zit al snel niet fijn. Waardoor ze er constant aan zit te trekken. “Even de onderbroek uit m’n billen halen.” Oh nooooo… En toen ik voor Otis kort geleden een lading (eco katoen) onderbroekjes kocht omdat hij zindelijk werd – en die onderboekjes stuk voor stuk verwassen oogden na eenmaal wassen, was voor mij de maat vol. Dat moest anders.
En dat andere, dat werd Claesen’s. Ik was deze zomer al voor dat merk gevallen bij de keuze voor zwemkleding en met name de kwaliteit heeft me erg verrast. Mijn oog viel nu op de nieuwe basic underwear collectie, wat een leuke prints! En toen ik las dat je dit ondergoed kunt blijven doorgeven als kinderen eruit groeien omdat het na honderden wasbeurten nog steeds mooi is, was mijn besluit genomen.
Zie hier het resultaat. Blije kids, blije mama. Wat een fijn ondergoed! Geen gefrunnik meer, geen verwassen spul. Een verademing gewoon. En weet je nog dat ik schreef dat je ondergoed niet ziet? De meiden lopen met deze temperaturen constant in hun slaapjurkjes en ook Otis trek ik rustig een hemdje of t-shirt uit de underwear collectie aan op z’n korte broek ;-)…
De basic underwear collectie van Claesen’s is onder andere verkrijgbaar via http://www.claesens.com én altijd op voorraad.