Begin oktober ben ik met een goede vriendin naar het In De Wolken festival geweest. Het festival werd dit jaar voor het eerst georganiseerd, vanuit Sanoma en het tijdschrift “Ouders van Nu”. Op Instagram zag ik het festival al meerdere keren voorbij komen en het leek me meteen al gezellig. Een aantal van mijn favoriete merken zou er een stand hebben en hoewel ik met 3 kinderen in de leeftijd van 3 tot 9 niet meer echt tot de doelgroep behoor – de beurs is gericht op aanstaande en jonge ouders – geldt dit wel voor mijn lezers. Bovendien was mijn laatste bezoek aan de RAI de huishoudbeurs van een paar jaar geleden en het was de hoogste tijd om de herinnering aan die gebeurtenis te wissen, haha (nee, die beurs is niet mijn kopje thee ;-)).

Anyway, zaterdag 6 oktober was het zover. En wat hebben we een topdag gehad! Er waren veel leuke shops en merken aanwezig die producten en diensten voor baby’s presenteerden. Denk aan kinderwagens, kleertjes, leuke gadgets, maar ook kraamzorg, verzorging. Echt alles wat moeders nodig hebben voor de zwangerschap en baby was aanwezig op het festival.

Vrijwel iedere stand had een leuke aanbieding of iets ludieks. En ja daar houden wij Nederlanders wel van ;-). Zo had mijn favoriete eco merk, Neolac biologische kindervoeding, een superleuke actie waarbij je een Mr. Maria nijntje hanglamp t.w.v. €149 kon winnen. Daarvoor kon je meedoen aan de Neolac quiz óf een foto of filmpje uploaden dat je kon laten maken in de Neolac fotobooth. Het werd natuurlijk het laatste, wat een pret! De lamp heb ik helaas niet gewonnen, ik heb er wel getrainde lachspieren en leuke foto’s aan overgehouden haha…

Verder hebben we heerlijk op de beurs geluncht, (poké bowls, nom nom nom), veel te veel gesnoept (oeps) en ook nog even geborreld (lang leve de trein), er werd fijne muziek gedraaid en we hebben nog heerlijk geshopt. Allemaal dingen waar wij mama’s heel blij van worden. Je snapt het, het was een supergeslaagde dag! Dus doelgroep of niet: volgend jaar ben ik weer van de partij! Wie gaat er gezellig mee?

Mmmm, lunch…

Waarom ik zo’n fan ben van Neolac…