Op Instagram showde ik vorige week wat kiekjes van traktaties die we gemaakt hebben. Althans van ‘the making of’’ ;-). November is bij ons namelijk een maand van kinderverjaardagen. Floortje vierde deze week haar negende verjaardag en Otis wordt aan het einde van de maand alweer drie. Mijn hemel, waar blijft de tijd!!

Hoe dan ook, jarig betekent trakteren. En dus begint het hier ieder jaar eigenlijk al meteen na de zomervakantie te kriebelen, want wat voor leuks gaan we nu weer eens verzinnen?! Dat is namelijk nog niet zo eenvoudig. In het verleden heb ik nog al wat af gefröbeld, maar nu de kinderen – en dan met name de meiden – wat ouder worden, willen ze zelf ook graag meehelpen. Hoe leuk is dat! Dus moet de traktatie niet al te ingewikkeld zijn. En eerlijk gezegd vind ik dat ook helemaal prima met twee verjaardagen zo dicht op elkaar en vervolgens Sint Maarten, Sinterklaas en de kerst erachter aan. Anyway, in een Facebookgroep over kindertraktaties kwam ik superleuke plastic zakjes met monstergezichtjes tegen, voor een paar euro te koop via Aliexpress. Die je kunt vullen met eigenlijk alles, dichtvouwen en klaar. Ideaal! Dat zou hem gaan worden. Voor de vulling hebben we (zoute) popcorn gekozen, hier sowieso altijd een hit.

Vorig weekend was het zover. We namen de proef op de som en testten of de traktatie wel écht leuk was. En wat heb ik daarvan genoten. Die blije gezichtjes toen we bezig waren en de trots toen het gelukt was … Kleine Otis deed ook mee op zijn manier; hij was met name goed in de smaak testen. En hij was niet de enige, haha…

En ja, nadien was het wel een beetje een rotzooi. Maar geluksvogels dat we zijn; we mochten de snoerloze Bosch Unlimited stofzuiger testen! Nu we toch aan het testen waren ;-)… En wat een verademing is dat! Geen gesjouw meer met een zwaar ding op wieltjes, geen gedoe meer met snoeren die nèt niet lang genoeg zijn. En toch zit er een mega krachtige motor in. Met de hulpstukken kun je bovendien àlles stofzuigen, tot aan het plafond en de auto toe. Wie mijn InstaStories heeft gezien vorige week, weet dat zelfs mijn kinderen het nu leuk vinden om te stofzuigen, haha… Ik zeg: win-win!

Oh en mocht je ook zo’n stofzuiger overwegen: als je hem nu koopt, krijg je er een Bosch accuboormachine ter waarde van €139 bij cadeau!* Win-win-win hihi…

* Zie de actievoorwaarden: www.bosch-home.nl/acties Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Bosch.