Er is er één jarig….

Gos, ik weet nog heel goed dat ik schreef over de zesde verjaardag van Willemijn. Dat ze zich zo verheugde op het paardenfeestje dat ze ging vieren met haar vriendinnetjes. Op de ‘echte verjaardagsjurk’ die ik voor haar had gekocht etc etc.

Het voelt als de dag van gisteren, maar inmiddels zijn we alweer een jaar verder. Willemijn wordt aan het einde van deze maand 7 jaar en verheugt zich weer op een paardenfeestje. Haha, veel dingen veranderen in zo’n jaar (lievelingskleur van roze naar geel en meer van dat soort essentials 😂) maar de liefde voor paarden is still strong! Sterker nog, mevrouw wil op paardrijles en geeft er het turnen voor op. En dat zegt wat!

Ok, ik dwaal af. Paardenfeestje it is! Het fijne eraan is dat ik niet – zoals vorig jaar – een enorme zoektocht moet houden naar maneges etc. bij ons in de buurt. Ik vind dat altijd zo’n gedoe, ben ik de enige? 🙊🙈 Het feestje van vorig jaar was een grote hit dus ik heb gewoon weer hetzelfde geboekt. Alles buiten de deur, dus geen rotzooi in huis. Geen eindeloze lading snoep en pannenkoeken in huis halen, dat werk. Kan ik me bezig houden met de leuke dingen: de traktaties en de uitnodigingen.

Vorig jaar had ik enorm veel tijd gestoken in de traktaties en me er met een jantje-van-leiden van af gemaakt met de uitnodigingen. Dat zou dit jaar anders gaan. Ik heb nog geen idee wat te doen met de traktaties, maar mooie uitnodigingen zijn al in the pocket. Ik heb nl. eens rondgeneusd op diverse sites en kwam uit bij Kaartje2go via https://www.kaartje2go.nl/kinderfeestjes

Daar zag ik meteen een tof ontwerp dat ook bij Willemijn in de smaak viel. Het was een kaartje voor een communiefeest (er is zoveel keus: noem een gelegenheid en er zijn kaarten voor), maar met een paar klikken en aanpassingen heb ik er – in een half uurtje tijd – een prachtige uitnodiging voor Willemijns kinderfeestje van gemaakt. Met parelmoerglans! Mooi envelopje erbij uitgekozen (roze uiteraard) en klaar is Kees. Ik kon een gratis proefdruk aanvragen, maar wist gewoon dat ze mooi gingen worden, dus heb ze meteen besteld. Twee dagen later had ik ze al in huis! Daar hou ik van, lekker snel en geen gedoe haha…

Het origineel via https://www.kaartje2go.nl/uitnodigingen
Het eindresultaat 😍

Ik vind het echt heel tof geworden en Willemijn was helemaal in haar nopjes. Afgelopen weekend heeft ze de uitnodigingen rondgebracht bij haar vriendinnetjes en de oh’s en ah’s waren niet van de lucht. En dus heb ik hier nu een stralende Willemijn. Cliché als het is: daar doe je het toch voor?

Nu heb ik nog een week of drie voor de traktaties. Wie helpt me aan een leuk idee??!