Hebben jullie Otis’ nieuwe kapsel al gezien? Sinds enkele weken is hij de trotse eigenaar van een heuse man bun. Een mini man bun dus 😆… Het blijft niet lang een knotje overigens, want ongeveer 5 minuten nadat ik zijn haar heb gedaan, springen zijn haartjes uit het knotje en is het meer een staartje, maar hé dat mag de pret niet drukken 😉.

Otis is een broertje van meiden en dat is te merken. Hij houdt van roze, prinsessen en staartjes. Ik vind het een gezellige tegenhanger van het superheldengeweld waar hij ook dol op is. Hij wil dus ook altijd een staartje in, net als zijn grote zussen. En zo met die geschoren onderzijde heeft hij wel een ‘echt’ kapsel. Vind ik wel eens leuk, want ik liet het voorheen altijd maar groeien, hou van halflang haar bij jongens.

Het leuke aan die zusjes is trouwens ook dat er altijd wel een paar handjes in de buurt is om je knotje te fatsoeneren 😉

Voordeel van dit kapsel is bovendien dat hij nu net als z’n zusjes Leeloop elastiekjes kan dragen en dus beschermd is tegen hoofdluis op de peuterspeelzaal. Die elastiekjes heb ik eerder dit jaar ontdekt, terwijl ik toch al echt 6 jaar luizenmoeder ben op school. Het lijken gewone haarelastieken (zie de foto’s), maar ze zijn bewerkt met een natuurlijk middeltje (ruikt heel lekker!) waardoor je kind (voor 95%) beschermd is tegen hoofdluis. Tot twee weken per elastiekje. Dat is toch ideaal!

Enne met code “5leeloop19” krijg je nu 5% korting op je hele Viata.be or Viata.nl bestelling via deze link: https://www.viata.nl/nl_NL/search?searchquery=leeloop%20antiluis%20haarelastiek