Het is bijna moederdag, jeej! En mama’s, hebben we daar zin in of niet? Ook al zal het dit jaar anders zijn dan anders: dat ontbijtje op bed moet geen probleem zijn toch? En hint aan papa – ehhh kids: mama vindt het ook nog steeds heel leuk om een cadeautje te krijgen. Daar verandert de ‘intelligente lockdown’ niets aan , haha…

Het leuke is dat ik als voorproefje op moederdag een heel toffe BlogBox van rvg ontving. In deze blog zal ik laten zien wat erin zat. Misschien een ideetje om hem aan een bepaald persoon binnen je gezin te laten lezen? Zodat er geen excuses meer zijn in de trant van ‘ik wist niet wat ik je moest geven’. Just saying ;-)…

Het bijenhotel 😉

Een design voederhuisje en bijenhotel van Capi.
Ik begin met een cadeautje waar ik HEUL blij van werd. Ik houd van initiatieven waarmee je de natuur kunt ondersteunen. En… ik houd van design. Capi combineerde deze twee in de biodiversiteit collectie. Ik ontving een super stylish voederhuisje en bijenhotel. Ze hangen inmiddels te shinen aan onze buitenmuur. Ik ben met name benieuwd naar wat het bijenhotel gaat doen. Zouden hier echt bijen komen bouwen en voortplanten? Ik ben heel benieuwd en hou jullie op de hoogte! Enne je hoeft niet bang te zijn dat de bijen steken. Het bijenhotel trekt nl. alleen solitaire bijen aan – en die steken niet ;-). Meer lezen over deze lijn van Capi kun je hier: https://www.capi-europe.com/

Hier naast het voederhuisje 😍

Een ketting met bedels van Jéh Jewels.

Deze Icons collectie van Jéh Jewels bestaat uit verschillende bedels met ieder een eigen bijzondere betekenis. In de BlogBox zat een 925 sterling zilveren engel met daarop een hoefijzer, een hartje van rood koper en zilver en de ‘spiral of life’ bedel, gemaakt van messing en zilver. Ik ontving er een zilverkleurige en koperkleurige ketting bij, zodat de bedels ook los van elkaar kunnen worden gedragen. Een prachtige set waar ik onwijs blij mee ben! Meer info vind je hier: https://www.jehjewels.com/default_nederlands/Enne: tot en met 13 mei is er 25% korting op de bedels!

Ik ben verliefd 😉

Twee manden van gerecycled kunststof uit de jute range van Curver.
Ik ben dol op manden; gebruik ze voor alles eigenlijk. Van speelgoed tot handdoeken, maar ook bijvoorbeeld voor m’n garen als ik weer eens bezig ben met het zoveelste brei- of haakproject. En deze manden zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en vijf maten, ideaal. Voor meer info: https://www.curver.com/nld/

Deze twee zijn vrij groot en perfect voor badlakens

De nieuwste versie van het spel Azul: Azul Zomerpaviljoen.
Dit is eentje waar niet alleen ik, maar ook de kids heel blij van worden. Wij spelen deze weken namelijk vrijwel dagelijks een gezelschapsspelletje. Favoriet zijn ’old school’ Scrabble en Rummikub. Maar nu hebben we er een bordspel bij! We hebben het nog niet gespeeld maar ben ontzettend benieuwd! Voor meer info: https://www.bol.com/nl/p/azul-zomerpaviljoen-bordspel/9300000000033412/


Een softwarepakket van Magix.
Met dit pakket kun je in no time slideshows maken van je foto’s en video’s. Perfect voor bloggers en content creators, maar ook als je bijvoorbeeld graag een mooi verslag maakt van je vakantie! Voor meer info: https://www.magix.com/nl/

Tot zover de BlogBox. Ik hoop dat jullie wat inspiratie hebben kunnen opdoen zo en wens jullie een ontzettend fijne moederdag toe!