Willemijns kamer met de twee nieuwe aanwinsten

Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar ik heb deze maanden ontzettend veel behoefte aan mooie spullen om me heen. Nou was ik eigenlijk altijd wel aan het schuiven met meubels en accessoires. Sinds maart is dat alleen nog veel en veel meer geworden. We zijn veel thuis en dan wil ik het gezellig hebben om me heen. Ik shop ook andere dingen dan voorheen. Kleding heb ik bijvoorbeeld nauwelijks gekocht. En nee, zelfs niet voor de kinderen haha. De kinderbijslag van april is onaangeroerd, iets wat voorheen ondenkbaar was. Sterker nog, die is meestal al op voor ‘ie binnen komt haha.

Ook mama mocht iets uitzoeken 😉

Maar ik dwaal af; terug naar dat moois in huis. Ik wilde graag nieuwe posters aan de muur op de slaapkamers. Ben helemaal blij met de indeling en inrichting van de kamers, daar veranderen we voorlopig niets aan. Maar ff iets fris & vrolijks aan de muur zou wel leuk zijn. In mijn zoektocht naar posters die ‘anders dan anders’ en met name kleurrijk zijn, kwam ik uit bij Posterlounge.nl. Een bedrijf uit Leipzig, dat zich al bijna 17 jaar bezig houdt met het produceren van wanddecoratie. Het bedrukt verschillende materialen op aanvraag in verschillende maten. Dus niet alleen posters, maar ook houten prints, canvassen en aluminium prints met werken van zowel de oude meesters als nieuwe kunstenaars.

Ik zocht er posters uit voor alle kinderslaapkamers en onze eigen slaapkamer. Willemijns kamer kon nog wat kleurrijks gebruiken op de terra wand langs haar bed. Willemijn koos naast een aantal paardenposters (yep, what else ;-)) een ingelijste print van een meisje op een paard (ja toch weer een paard 😉 en een poster in regenboogkleuren van Andy Westface (Rainbow Peak). En ik vind het zo mooi!!

Otis’ kamer is natuurlijk al rijkelijk voorzien van superheldenposters, maar we vonden nog een paar gaatjes voor twee pareltjes van Posterlounge.nl.

Otis koos een superheld voor boven zijn superhelden
En deze hulpmiddelen van zijn superhelden moesten ook aan de muur 😉

En dan Floortje. Zij heeft een fantastische zolderkamer, met veel ruimte en grote schuine wanden. Posters vallen alleen snel weg in die ruimte, zo zonde. Dus dat vroeg om een groot gebaar. En weer was Andy Westface favoriet. Floortje koos 2 giga posters met een afmeting van 1.30m x 1.00 m (Hang in There en Regenboogvosje) en ze passen perfect op haar kamer! We deden er nog een kleintje bij voor het contrast: tadaaaa een superleuk effect!


En toen mocht mama kiezen, als laatste natuurlijk. Ik ken mijn plaats, haha… Ik koos ‘Mikado’ van Tracie Andrews in afmeting 50 x 70 cm. Ik viel voor de vormgeving en de kleuren en wist meteen dat deze ingelijste poster geweldig zou gaan staan op onze slaapkamer. En of dat gelukt is… oordeel zelf!

Ook wat moois bestellen bij Posterlounge.nl? Dat kan hier! En… ik mag tot en met 19 juni a.s. 15% korting geven op het hele assortiment (muv cadeaubonnen). Gebruik dan code OTIS15 bij het afrekenen! Houd bij bestellen rekening met een productietijd van maximaal 10 werkdagen. Voor details over de leveringstijd, materialen of wat dan ook kun je terecht bij de vriendelijke (Nederlandstalige!) klantenservice. En omdat het pakket een flinke weg moest afleggen (van Leipzig naar Kampen), was ik een beetje bezorgd over hoe ik het pakket zou ontvangen. Temeer omdat een deel van de posters ingelijst was. Maar mijn zorgen waren voor niets; alle posters waren zorgvuldig verpakt en kwamen zonder een krasje of deukje aan. Een dikke aanrader dus! Wij kunnen weer een tijdje vooruit hier ;-)…


Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met http://Posterlounge.nl

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met http://Posterlounge.nl