Het is een bijzonder jaar, dat zullen jullie vast met me eens zijn. Na een bewogen voorjaar volgt nu een bewogen zomer. Gaan jullie op vakantie? Wij brengen onze vakantie al jaren door in Nederland (puur omdat we geen zin hebben om ver te reizen met kleine kids) maar nu thuisblijven de norm is, wordt onze vakantie naar Texel gewoon als exotisch gezien haha. Ook door ons zelf trouwens, het is fijn om er even uit te zijn. Maar vlak voor we gingen ontving ik de Stay @ Home blogbox van rvg; en eerlijk is eerlijk, daarmee is thuis blijven ook geen straf. In deze blog zal ik jullie laten zien wat voor leuks er allemaal in zat!

Oorbellen van aventurijn en zoetwaterparels van Jewels with Flair

Wat zijn ze mooi hè

Hoe geweldig zijn deze beauty’s van Jewels with Flair! Ze zijn met de hand gemaakt en je kunt bij elk sieraad kiezen uit verschillende stenen en kleuren. Zo ook de materialen: verzilverd, verguld, sterling zilver of verguld sterling zilver. Zo krijg je een uniek sieraad!

Mijn aventurijn en zoetwaterparel oorbellen zijn gemaakt van sterling zilver. Zo mooi!

En met code OTISOH krijgen jullie nu 15% korting! Kijk voor meer informatie hier

De beauty’s tussen de tulpen 😉

Dermaskin polish pads + sheet mask van LOOKX

Oehhh wat een fijne huidverzorgingsproducten van LookX! Het masker is een anti-ageing masker. Nu ik de 40 gepasseerd ben, is dat geen overbodige luxe, haha! Ik heb de polish pads al uitgeprobeerd (op een droge huid, voor het beste resultaat) en verbaas me over hoe zacht en gehydrateerd mijn huid aanvoelt. Het masker is ook snel aan de beurt!

Kijk voor meer informatie over deze gezichtsverzorging hier

De polish pads
… en het masker 😍

HINT van Asmodee

Dit is niet het eerste spel van Asmodee dat we hier thuis hebben! Wat ik fijn vind aan deze spellen is dat je ze met het hele gezin kunt spelen. Ook HINT lijkt me een heerlijk familiespel. Je laat je teamgenoten begrippen raden dmv praten, tekenen, uitbeelden of neuriën. Dat wordt lachen! We hebben het meegenomen op vakantie en gaan het deze weken zeker even uitproberen ;-).

Meer informatie over dit spel vind je hier

Een schoonmaakpakket van HG

Poetsen poetsen poetsen! Misschien ligt het aan mij, maar ik word altijd blij van een schoonmaakpakket! En HG stelt nooit teleur. Zo spray ik onze bankhoezen altijd voor gebruik in met Water, Olie, Vet & Vuil Dicht voor Textiel van HG en kan ik vlekken daarna maandenlang verwijderen met niet meer dan een vochtig doekje. Ideaal! In de BlogBox zitten 6 flessen, waaronder een oven, grill en barbecuereiniger. Hoop dat ik die laatste veel kan gebruiken deze zomer 😜☀️

Deze hebben we vlak voor de vakantie al geprobeerd en werkt als een tierelier

Meer informatie over de producten van HG vind je hier