Alle mama’s opgelet: ik heb hier een onwijze tip voor Vaderdag. Die stiekem ook heel leuk is voor mama – en zeg nou zelf: dat laatste maakt een cadeautje geven toch wel erg fijn ;-).

Ik mocht van Bosch Home & Garden namelijk de EasyPump persluchtpomp proberen en ben groot fan. De timing was ook nog eens perfect. Want na een weekendje weg dat eindigde met autopech van de gezinsauto, trof ik mijn eigen kleine bakkie ook nog eens aan met een oplichtend waarschuwingslampje. Na alle stress van de dagen ervoor dacht ik meteen aan iets groots, maar gelukkig bleek het te gaan om de bandenspanning die niet op orde was. En nu zal dat voor jullie misschien een klusje van niets zijn, maar ik was niet meteen gerustgesteld. Ik moet namelijk bekennen dat ik nog nooit de bandendruk heb gemeten of de banden zelf heb opgepompt. Liet het altijd doen bij de garage of keek manlief even lief aan. Dat gedoe bij de benzinepomp, ik heb er een hekel aan. Ben ook altijd bang dat ik iets fout doe en die band uit elkaar klapt of zo whahaha.

De EasyPump kwam dus als geroepen. Hiermee kon ik de druk meten en de banden oppompen, gewoon bij huis. En weer zonder snoer en gedoe, helemaal mijn kopje thee. Je sluit het apparaat aan op het ventiel en dan meet hij de huidige druk. Vervolgens geef je de gewenste druk in; het apparaat kan pompen tot max 10,3 bar en dat is veel! De bandenspanning van mijn auto moest aan de voorzijde bijv. 2,5 bar zijn. En vervolgens pompt de EasyPump de band op tot het gewenste niveau en klaar! That’s it. En… hij is niet alleen toepasbaar op banden, maar je kunt er van alles mee oppompen! Dus ook ballen, zwembandjes, noem maar op. Ideaal voor als je een gezin hebt. Of in het weekend de held van de voetbalwedstrijd wilt zijn met je snelle voetbalpomp, haha.

Net als de meeste van onze apparatuur van Bosch Home & Garden is de pomp snoerloos; je laadt hem snel op via USB. En ook ‘s nachts meten en pompen is geen probleem, want het scherm is verlicht met LED. Echt een topding!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Bosch Home & Garden. Voor meer informatie over de EasyPump, klik hier!